Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Runkgömme

Förklaring: En lek som kan liknas vid den klassiska leken "Dunkgömme". En person ställer sig vid ett träd och räknar, de andra deltagarna springer iväg och gömmer sig vid lämplig plats där de börjar onanera. Den som räknat måste hitta alla deltagare innan de levererat satsen. Om räknaren lyckas hitta en person som inte sprutat, måste de springa tillbaka till trädet, lyckas den hittade personen komma på räkneträdet innan jagaren dunkar det så är han fri. Den som hittas sist/kommer sist får räkna nästa gång. För att göra spelet roligare och enklare för den som räknar måste alla deltagare ha en bjällra på händerna som låter när man runkar för snabbt.

Exempel: Bjärreds RK var SM mästare 4 år i rad på 90-talet när de hade sin glansperiod i Runkgömme. Kvalplats till champions league och junior VM titel är väl nog bevis på deras överlägsenhet.

Inskickat av: Kevin KDiskutera Runkgömme  |  Tipsa en kompis om Runkgömme


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral