Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Rörstuvning

Förklaring: Rörstuvning - När en person bajsar ut en fast bajskorv för att sedan ta ett sugrör och föra igenom bajskorven på längden. När sugröret är väl inne i bajskorven tar personen ifråga ett valfritt finger och håller för det fria hålet i ena änden av sugröret och drar ut sugröret med bajs i. Sedan tar personen och för in det bajsfyllda sugröret i valfri erekt penis tills halva sugröret är inne i penis. Därefter trycker personen sakta men säkert in bajset in i urinröret tills sugröret är tomt. Slutligen är det upp till personen med den bajsfyllda penisen att antingen kissa ut bajset eller få utlösning för att få ut bajset.

Exempel: "Anton var en van rörstuvare, det tog endast 13 sekunder att fylla Johannes erekta ollon med bajs"

Inskickat av: Smygarn69Diskutera Rörstuvning  |  Tipsa en kompis om Rörstuvning


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral