Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Ritualrunka

Förklaring: Att ha en alldeles speciell, nästan helig kväll med sig själv med t.ex. dämpad belysning och tända doftljus, kanske en fin ballad och en noga utvalda filmer att runka till.

Exempel: Lars hade de senaste dagarna varit på konferens i Belgien. Han var så kåt efter alla affärsmän han träffat och delat hotellrum med under resan. Det enda han kunde tänka på var att få komma hem till Köping och ritualrunka. Äntligen kom han hem till sin lägenhet. Han klädde av sig direkt, satte på en R.Kelly-låt och tända sina kanelljus. Han satte sig i soffan, särade på skinkorna och satte igång sin favoritfilm och drog igång. Efter ca fyra timmar när det började bli dags för filmens finalcumshot, sprutade Lars hejvilt ut över soffbordet och gav ifrån sig ett långt stön i falsett för att sen somna som en bebis.

Inskickat av: sven-bertil ekströmDiskutera Ritualrunka  |  Tipsa en kompis om Ritualrunka


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral