Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Ride the pig

Förklaring: Bra lek för krogkväll i ett testosteronfyllt sällskap(Detta då XX-kromosomägare har ett medfött samvete). Leken bör men måste inte innehålla vadslagning i valutaformat som motivering till lekens utförande. Leken i sig syftar till förnedring av ett utvalt offer. Leken går ut på att dess utförare charmar det fulaste trynet på utestället och övertalar stackaren att följa med hem. Väl utanför krogen förklarar lekens utförare för offret att detta var en vadslagning där man skulle ragga upp den fulaste som befann sig på utestället, när offret börjar gråta (bonuspoäng) hoppar utföraren upp på dess rygg och utför "Ride the pig".

Exempel: Benjamin raggade upp ett äckel för att sedan dissa henne. Därefter klättrade Benjamin upp på kossans rygg varpå han utförde "Ride the pig".

Inskickat av: Förlåt men...Diskutera Ride the pig  |  Tipsa en kompis om Ride the pig


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral