Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

retrosexuell

Förklaring: En sexuell läggning vilken kännetecknas av att man vill idka älskog såsom förr i tiden. Då var det minsann inget förspel, utan mannen lade sig helt enkelt över kvinnan i mörkret när korna hade mjölkats och barnen fått sin sockerbit med sprit på. Det var mörkt och missionären. Det var tyst och sammanbitet. Drängarna gav sig på tackorna ute i fäbodarna. Pigor och drängar dansade på logen och blev sedan fyllekåta i nässelsnåren och höskalmarna. Det var tider det.

Exempel: Ines blev bara irriterad av kel och smek och dirty talk, ty hon var retrosexuell och vill bli regelrätt knullad i mörkret av en tyst och inte allt för inlyssnande man med skit under naglarna.

Inskickat av: RabiesgrävlingDiskutera retrosexuell  |  Tipsa en kompis om retrosexuell


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral