Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

rånbögmördad

Förklaring: Först blir en man rånad sedan våldtagen i anus och sist mördad.

Exempel: Detleff från Augsburg var på semester i Finspång och var ute och gick en promenad. Då dyker Ahmed,Slobodan och Lennart upp från ingenstans. Lennart var lite kort på pengar så Lennart rånar helt enkelt Detleff. Ahmed som är nyanländ till Sverige och kommer från något krigshärjat land med mycket sand tog tillfället i akt och nödbögade Detleff, då Ahmed var så trött på att knulla getter i öknen. Slobodan var helt krigsskadad sedan det sista balkankriget så han såg lite mera praktiskt på saken och ville röja undan vittnet/offret. Slobodan knipsade då av Detleffs penis med två vässade medlemskort till porrklubbar i Flensburg och tryckte sedan ner den avknipsade penisen i Detleffs hals till han kvävdes till döds. Detleff har således blivit Rånbögmördad.

Inskickat av: sillstryparnDiskutera rånbögmördad  |  Tipsa en kompis om rånbögmördad


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral