Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

RövPelare

Förklaring: En bajskorv som aldrig vill komma ut. Man kan få hålla på med den i timmar och jobba innan den till slut lämnar den blödande och svidande ändtarmsöppningen.

Exempel: Eva-Lena stånkade inne på toaletten. Bosse märkte att Eva-Lena jobbade med en rövpelare. Han kände då detta på stanken. Sä han hämtade ut ett stämjärn från garaget och slog Eva-Lena fem gånger i arslet innan rövpelaren trillade ut. Den lämnade ett stort fyrkantigt hål efter sig i analen. När den träffade toastolens porslin, så sprack porslinet och toan lossnade från sin silikonring i väggen. Så stort var trycket. Stackars Bosse kräktes i timmar efteråt, sedan högg dom upp Eva-Lenas kreation och serverade den till sillsallad.

Inskickat av: QUNGASDiskutera RövPelare  |  Tipsa en kompis om RövPelare


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral