Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Pubispetare

Förklaring: "När tiderna är svåra och ekonomin är dålig användes detta knep hos dåtidens arbetarklass. Om det var så att en köttslamsa hade fastnat mellan tänderna på vederbörande och man ej hade råd med ens en tandpetare för att få bort det gjorde man istället ett muffdyk. Väl nere i den håriga ekskogsliknande vulvan försökte man få ett pubishår att fastna mellan tänderna för att på så sätt användas som en budgetvariant till tandpetare."

Exempel: " Per Anders företag hade gått dåligt och den simpla föda han hade mellan tänderna hade han inte ens råd att avlägsna. Som tur var ställde hans välbuskerade hona Gabriella upp och lät honom ta ett av hennes decimeterlånga pubishår som tandpetare, Per Anders tackade och dök ner med hela fejset i sörjan till han hittade en lagom stor pubispetare."

Inskickat av: BäretDiskutera Pubispetare  |  Tipsa en kompis om Pubispetare


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral