Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

pruttplugg

Förklaring: En buttplug som har förbättrats genom att man borrar ett hål genom dess centrum från bas till topp, så att all fisar kan smyga ut lite diskret genom hålet utan det besvärande smattrandet som uppstår när flatulensen får analöppningen att vibrera. Förutom den överlägsna smygfisarförmågan är det en bonus att det är mysigt att gå omkring med en buttplug på till exempel arbetet. Vid diarre rekommendas pruttplugg endast för människor som gillar självförnedring.

Exempel: Nya pruttplugg XXX3000 - nu även med kolfilter! Nya pruttplugg rullstol - en pruttplugg som kan byggas in i rullstolar och permobiler för maximal komfort!

Inskickat av: RabiesgrävlingDiskutera pruttplugg  |  Tipsa en kompis om pruttplugg


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral