Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Professor Pervhazar

Förklaring: En animerad film från 70talet skapade av den Kroatiska studion Zpermgreb film. Filmen handlar om den klurige Professorn Pervhazar som med sin spermalizermaskin skapar ett elixir som han tvingar i sina ofrivilliga studenter för att dom ska släppa loss i vaselinkladdiga orgier i hans hemliga labb under ett av stadens stora latrinpumpstationer. Efteråt ger han alla frikostigt väl godkänt i betyg. serien blev en stor exportframgång och bidrog till en fördubbling av Kroatiens BNP.

Exempel: Per-Hildur hittade en kartong med VHS-band på vinden som han dammade av och såg att det var avsnitt 3-7 av Professor Pervhazar. -Här vankas det nostalgiafton i klöveraselindoftande tecken, tänkte han högt och bjöd in sina mancave-kamrater på en TV-kväll dom sent (och ömt i stjärten) skulle glömma.

Inskickat av: OstfrallaDiskutera Professor Pervhazar  |  Tipsa en kompis om Professor Pervhazar


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral