Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

PrideFörrädare

Förklaring: En person som går med i Pride-paraden ett år, bara för att följande år av någon anledning dra sig ur. Ett mycket allvarligt brott som inte ses på med blida ögon av Pride-polisen och Prideförsvaret.

Exempel: Per-Henrik var en pryd person som tyckte att det var lite för mycket bara rumpor i årets Pride-parad, och därför valde han i sista sekund att avvika från folkmängden och gå sin egen väg. Runt hörnet väntade en patrull, och det var ingen som någonsin såg Per-Henrik mer efter den dagen. (I själva verket blev han bakbunden och kastad i en container i Rågsved och förtvinade där, som det reaktionära svin han var.)

Inskickat av: QUNGASDiskutera PrideFörrädare  |  Tipsa en kompis om PrideFörrädare


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral