Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Powerrunk

Förklaring: Powerrunk är en väldigt vanligt då en man är så brutalt kåt så att ilska, irritation och sperma måste lämna kroppen. En powerrunk brukar endas hålla på mellan 2-4 minuter och seroftast ut på detta sätt: öppen mun, arg blick, ofta skrikandes, inga kläder, ett sjukt fast grepp samtidigt då man juckar och detta görs alltid men en galen kraft. ( en kvinna kan faktisk utföra en powerrunk, men detta är livsfarligt! 2011 var det 4 fall där mannen var tvungen att amputera/stympa kuken.)

Exempel: Jerry kom hem dyngrak och kåt som ett djur efter krogen och så förbannat lack, eftersom han inte fick något hemsläp. Han tar av sig kläderna på badrumsgolvet och utan att han vet om det så sätter han igång med en powerrunk. 3,5 minuter senare har Jerry däckat på golvet i en massiv hög av varm sperma.

Inskickat av: MaggeDiskutera Powerrunk  |  Tipsa en kompis om Powerrunk


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral