Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Porrpartner

Förklaring: En vän som man delar ett fördjupat intresse av pornografisk litteratur, suspekt tysk läderklädsel, allehanda erogena redskap mm. Detta ömsesidiga intresse sker under största diskretion och en överrenskommelse är gjord med porrpartnern att om en av de ingående i förtroendet skulle avlida så kommer den andre att snabbt och diskret städa undan denna litteratur och dyligt ur garderoben innan släkten kommer och ska avyttra dödsboet. Allt för att undvika generande upptäckter för arvingarna.

Exempel: Klas-Görans usökta samling av tjekisk läder och latexfilm från 70talet kunde snabbt och diskret städas undan av porrpartnern Gunvald efter att Klas Göran avlidit av sviterna från en alltför vidlyftig lek med läderpiskor. Nu behövde barnen inte hantera alltför många vaselinindränkta redskap och dyligt.

Inskickat av: BrünolphDiskutera Porrpartner  |  Tipsa en kompis om Porrpartner


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral