Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Porklubb

Förklaring: En mysig inrättning som oftast är belägen i en lätt fuktig innerstadskällare dit folk med en grav fetisch för att klämma pormaskar träffas under liderliga former och klämmer både sina egna och varandras så det skvätter vilt omkring utav både det ena och det andra.

Exempel: Exempel 1: Gammelgubbarna Bengt och Tryggve var sedan ett halvår ett sött bögpar som efter bara tre dagars förhållande utav en slump upptäckte att båda hade ytterligare ett femte gemensamt intresse förutom att suga kuk, suga kuk, suga kuk och lapa hårigt rövahål, och det var att klämma pormaskar under Mycket sexuell upphetsning! Detta efter att Tryggve klämt ut en gul krämig 20-centimetrare ur Bengts ena näsvinge under den gemensamma dagliga morgonduschen en kulen torsdag i april 2018 och sedan glupskt slickat i sig och genast fått massiv utlösning, varpå Bengt fick både vanlig tråk-utlösning och den roligare orala bajsutlösningen utav detta. Sedan erkände dom båda glatt för varandra att detta var en fetisch för dem. Exempel 2: Det glada narcissistiska killgänget i ljusblåa Eton-skjortor, kotlettfrillor och med pappas Vizakort i gosstrosorna stapplade fram lite lätt salongsberusade och allmänt högljudda längs den lite lätt mörklagda sidogatan en tidig lördagskväll i juni, för nu skulle det minsann gås på porrklubb och festas rejält för att fira Klas-Kevin's antagande till Vaniljheteroakademien på anrika Lundsbögs Skola i Kristinefamn. Dock gjorde dom misstaget att ramla in på [i]Porklubben[/i] som utav en ren slump råkade ligga vägg-i-vägg med den välkända [i]porr[/i]klubben. Detta skapade men för livet för Klas-Kevin som nu sägs vandra längs Indiens bajsbeprydda stränder för evigt med budskapet att aldrig hänföra sig åt sex, porr och perversiteter.

Inskickat av: BleppeDiskutera Porklubb  |  Tipsa en kompis om Porklubb


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral