Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Pojken med bajsbyxorna

Förklaring: En svensk/tysk dokumentär från det härligt bruna 70-talet och som handlar om en person som heter Alkoholistvrak. Det visar sig att han har hittat ett par magiska byxor på en bastuklubb som man kan fiska upp obegränsat med burköl ur fickorna på. Detta innebär dock att han konstant blir så extremt full att han bajsar på sig ohämmat nästan hela tiden, och snart är byxorna dom mest nerbajsade i hela världen. Dokumentären har vunnit tre Moser och har 9,2 i betyg på iMDB. Mycket sevärd.

Exempel: Det börjar med en utzoomning på Vrakis just när han vaknar till på bäddmadrassen hemma på vardagsrumsgolvet i en pöl av diarré, för att sekunden senare hala upp en Dart mellanöl ur dom totalt nerbajsade byxorna och som sveps i ett nafs. Sedan halas även kuken fram och som det börjar dras i i samma takt som öl efter öl halsas och diarrén sprutar. Och så här fortsätter det i dom 128 minuter vi får följa den gode Vrakis.

Inskickat av: BleppeDiskutera Pojken med bajsbyxorna  |  Tipsa en kompis om Pojken med bajsbyxorna


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral