Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Pizzafitta

Förklaring: En Pizzafitta är en tant på 50+, ofta med permanentat hår i en skrikig färg samt alldeles för mycket smink i det väldigt rynkiga ansiktet. Pizzafittorna ses ofta hänga på lokala pizzerior med alkoholtillstånd där de sitter ensamma vid ett bort med ett eller flera glas rödvin och skickar förföriska blickar på de P16 som kommer in för sin dagliga kebab. Har pizzafittan fått lite för mycket rödvin i sig så är det inte ovanligt att de utstöter diverse parningsfraser med sina cigaretthesa röster.

Exempel: Jocke stog i kön på den lokala pizzerian för att beställa en kebab när en pizzafitta reste sig upp och rangligt smög upp bakom honom. - "Skall du följa med upp till mig och ha lite trevligt?", Väste hon med sin gollumliknande röst i örat på den nu skärrade Jocke.

Inskickat av: eng3lDiskutera Pizzafitta  |  Tipsa en kompis om Pizzafitta


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral