Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Pingvinen

Förklaring: När man som man skall till att få ett stycke njutning och motparten dragit ned ens byxor, yfrontare och VB till anklarna. Var på motpart fort rusar ifrån en och man försöker springa ikapp men det slutar med att man liknar en pingvin.

Exempel: SurmusStina hade gått kursen i att våga säga nej till sex men trots det gillade hon ändå att lura män. SurmusStina kallade in en vilt främmande man på Biltemas publika toalett och erbjöd honom oral njutning. Mannen var inte blyg och SurmusStina skred till verket. Hon fick ned byxor, y-front och då sprang hon ut från dass och väntade på att få sig ett gott skratt i korv kön.

Inskickat av: KiltKentDiskutera Pingvinen  |  Tipsa en kompis om Pingvinen


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral