Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Pillefinger-rodeo

Förklaring: När läkaren ska kolla ens prostata utan handskar, och han skämtar om att han har AIDS (fast att han är frisk) och att han blöder i från fingret. Man svarar då att det inte gör någonting, eftersom man också har AIDS. Läkaren får panik och försöker dra ut sitt finger. Utmaningen är då att knipa ihop ringmuskeln så hårt och så länge som möjligt.

Exempel: Gröggel var på vårdcentralen för att få prostatan kollad. "Fniss! Jag har AIDS, och jag blöder i fingret!" Sade doktorn. "Då är vi två!" Svarade Gröggel och knep ihop kolagrottan mycket hårt. Doktorn försökte dra ut fingret, men Gröggel var tajt. Han lyckades behålla fingret i stjärten i 1 timme, 28 minuter, och 45 sekunder. Rekord!

Inskickat av: Mortimer MusDiskutera Pillefinger-rodeo  |  Tipsa en kompis om Pillefinger-rodeo


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral