Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Pervsienn

Förklaring: Gardin bestående av små lameller. Skyddar från solljus och insyn när de stängs men tvingar alla i närheten att stirra in i ditt hem när de öppnas. På så vis kan blottare och exhibitionister ha kul utan att behöva gå ut. Är oftast spermavita men finns även i färger som negerkuk och bajsbeige.

Exempel: Kurtil var ute och och rastade hunden ute på gatan i kvarteret när pervsiennerna på huset han passerade drogs upp. Där inne satt en fläskig herre och tillfredsställde sig med diverse phallusformade grönsaker. Kurtil kunde inte slita sin blick på grund av pervsiennernas kraft fick kåtslag och våldsrunkade tills han la satsen i herrens brevlåda. Skamsen torkade han av drulen på jycken och skyndade därifrån.

Inskickat av: TräckmurvelDiskutera Pervsienn  |  Tipsa en kompis om Pervsienn


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral