Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Pervkontakt

Förklaring: Pervkontakt är inom pervologin ett klassifikationssystm skapat av pervologen J Allen Pervnek för att beskriva hur perverst ett möte är. Pervkontakt av första graden är när två blottare ser varandra på avstånd. Pervkontakt av andra graden är en tydlig doft av flänsost. Pervkontakt av tredje graden är förnimmelser av en ömmande stjärt. Pervkontakt av allra värsta slag är när man vaknar i en mörk gränd med spår av en spermobil intill i gruset.

Exempel: Jan-Bert hade hyrt filmen Pervkontakt av tredje graden av Steven Spermberg men blev lite besviken när man inte fick se insidan av pissoaren som sen bögförde huvudrollsfiguren på sluten.

Inskickat av: OstfrallaDiskutera Pervkontakt  |  Tipsa en kompis om Pervkontakt


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral