Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Pendelrunkare

Förklaring: Då man pendlar till och från jobbet och använder restiden till att runka. Det är lämpligast att utföra detta om man kör sin egna bil, då det finns en del känsligt folk som kan ta illa vid sig om detta utföres på bussen/tåget/tunnelbanan, vilket brukar resultera i en lång diskussion med uniformerade personer.

Exempel: Det var onsdag, och Sivert hade precis gått av sitt skift på fabriken och satte sig i sin Amazon för att köra hem. Väl ute på småvägarna slet han fram sitt enorma organ och satte igång att runka. "Det gäller att ta tillvara på tiden." tänkte Sivert och fortsatte sin runkfärd genom skogen på väg hem.

Inskickat av: BleppeDiskutera Pendelrunkare  |  Tipsa en kompis om Pendelrunkare


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral