Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Pavlovs hudar

Förklaring: Pavlov var en känd vetenskapsman och var nog mest känd för det faktum att han var utrustad med två förhudar. Pavlov kunde genom att ringa i en klocka få penis att utsöndra försats och hudarna började då automatiskt växelvis glida upp och ner över det blålila ollonet. Pavlov fick för sina hudexperiment nobelpriset i runkologi 1904. Fina herrar i cylinderhatt med flitiga och flinka fingrar kunde beskådas över hela världen ringande i klockor och försökte bemästra Pavlovs hudtrick, men ingen lyckades.

Exempel: Pavlov kunde ystert ses fara fram och tajja på den ryska taigan. Ivrigt ringandes i en klocka och iklädd endast en vit skjorta dansade han runt på den hårda spermafrostbitna marken, likt en rysk sommarrusig Rönnerdahl.

Inskickat av: AlkoholistvrakDiskutera Pavlovs hudar  |  Tipsa en kompis om Pavlovs hudar


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral