Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Patronspruta

Förklaring: Ett litet skojfriskt påfund som arbetarna på bruken ägnade sig åt på 1800-talet, vilket gick ut på att lyckas smyga sig på självaste brukspatronen och spruta denne i ansiktet med sperma.

Exempel: Året är 1885 och dom svettiga och grovhuggna männen på järnbruket hade precis tagit rast och satt utanför i det gröna, då självaste brukspatron Johansson kom åkandes i sin trehjuliga Benz Patent Motorwagen, sedvanligt iklädd sin vita linnekostym och filthatt. Då ställde sig plötsligt Smegma-Sven upp, rättade till sina hängslen och keps, gjorde "Scccch!" tecknet till dom andra grovisarna med en pillimarisk blick och smög sig sedan iväg nerhukad bort mot Johansson. Med en smegmaninjas precision så hoppade han fram bakom en syrenbuske och lade satsen mitt i plytet på Johansson, som då först blev lite överraskad, men som sedan började skratta på sitt bullriga sätt så hela stora magen gungade. "Ååååhåhåå, du är allt en riktigt liten rackare du! Kom hit nu så ska du få smisk på bara stjärten. Hihihi" sa Johansson, och började jaga efter Sven som vid det här laget var naken, och inte tog det länge till innan resten av Svens arbetskamrater som bara tittat på innan nu också var nakna och sprang runt och klämde och kände på varandras pung, penis och bak under glada tillrop.

Inskickat av: BleppeDiskutera Patronspruta  |  Tipsa en kompis om Patronspruta


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral