Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Parmesansprinkler

Förklaring: En välgjord Carbonare kräver inte bara ett ägg och grovmalen svartpeppar utan också ett bra stänk parmesan. Håll därför ett gammalt senildement ollon med fasttorkat klet ovanför rätten och klipp sedan till med en sandwedge,ett baseballträ eller en hederlig gammal klubba rätt över ollat så att själva skalet upplöses i små parmesanflingor som dansar ned graciöst över rätten och kryddar den med en mest utsökta arom som står att frambringa. Släng ollon och gubbe i soporna innan servering.

Exempel: Jag svingade till med en järnfemma över GammelBores ollon och träffen var perfekt. Ollat flög all världens väg och kletade sig fast vid spisen och lämnade Bores penis i ett spektakulärt moln av formidabel parmesansprinkler över den delikata anrättningen.

Inskickat av: DverjälskarNDiskutera Parmesansprinkler  |  Tipsa en kompis om Parmesansprinkler


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral