Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

PansarPung

Förklaring: När det är en grann kylslaget och pungen drar sig samman för att bli så där härligt pansarhård!

Exempel: KiltKent hade åkt på semester till de Skotska högländerna för att hälsa på sin släkt. Tyvärr lider mannen i själva verket av en normal störning, och tror sig ha skotsk släkt... KiltKent trodde han var en av William Wallace gelikar från filmen Braveheart sprang till skogs för att hitta ett stenröse att bygga till sin egna hydda. Byggandet tog relativt lång tid men fram mot oktober var den klar och KiltKent flyttade in. Var på han den 12e oktober vaknade å klev ut i den skotska för vintern för sin morgon puss. Lyfte på kilten och blev mycket glad då han dagen till ära fått en präktig PansarPung. KiltKent småflinade att i dag skall jag inte bara bränna Engelsmän med eldklot från ögonen och med blixtrar från röven utan även köra över dem med min lilla bandvagn!

Inskickat av: KiltKentDiskutera PansarPung  |  Tipsa en kompis om PansarPung


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral