Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Olla senior

Förklaring: En gammal spansk tradition där lokalbefolkningen under 40 år har som uppgift att olla så många äldre (seniorer) människor som möjligt på 24h. På senare år har det även uppkommit en variation på denna lek i form: Ollningslek där man under sin backpackingresa genom Spanien hoppar av vid varje station för att olla en señor (äldre herre) innan man åter hoppar på tåget för att åka vidare.

Exempel: Johan och William trodde aldrig att sin resa genom Spanien skulle bli så här upphetsande. Vart de än vände sig så pågick ollningslekar och traditioner de bara kunde fantisera om hemma. Det är nu ytterst få platser i Spanien som inte bär på antingen Johan eller Williams penisvätska.

Inskickat av: danielDiskutera Olla senior  |  Tipsa en kompis om Olla senior


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral