Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Norsk

Förklaring: Stimuli som ges av trevliga sällskapsdamer till pojkar och morske män som inte ha så stora ekonomiska tillgångar när det pockar på under lördagsnatten, varvid stimuli består av masturbation på egen hand, möjligtvis med glada tillrop av sällskapsdamen i fråga.

Exempel: Lönehelg och Klas-Bert hade redan lyckats göra sig av med varenda krona på dyra lättfotade kaffeflickor på Östermalm, där han låg i soffan på söndagen med sedvanligt bultande lem (och huvud) som inte fått nog. Skam den som ger sig, med dom sista tioöringarna i botten på plånboken så lyckade han i alla fall få lite norsk massage av Ulla-Greta i second-handbutiken som glatt hejade på när han drog ett trombonsolo i den 70talskäckt pyntade provhytten.

Inskickat av: OstfrallaDiskutera Norsk  |  Tipsa en kompis om Norsk


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral