Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

nördböga

Förklaring: En dominant herre som i sin desperation efter stjärt är villig att ha samlag med en nörd. Ej att förväxla med "nödböga".

Exempel: Herr Efraimsson kände efter lördagens besök vid synagogan att han ville gänga lite, men de vanliga gossarna som brukade ställa upp var redan fullt upptagna att spräcka röv på de etiopiskjudiska dvärgnegerbögutbytesstudenterna. Herr Efraimsson gick då till det lokala universitetets mörkaste källarvrå och kidnappade den blekaste programmerarstudenten med de tjockaste glasögonen och de mest udda kläderna. Därefter spände Efraimsson fast sagda student vid en kateder med buntband och därefter våldförde sig på sagda student i röven samtidigt som sagda student tvingas titta på när ett LINUX system kraschar i hans egenhändigt byggda dator!

Inskickat av: sillstryparnDiskutera nördböga  |  Tipsa en kompis om nördböga


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral