Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Ninja Fisa

Förklaring: I situationer när det inte är lägligt att fisa, som tex dater, företagsgsmöten osv. Dår får man springa runt och kika utrymmen och låstas vara intressread, låstas gå på toa, halka bakom för att knyta skorna för att kunna lätta på trycker lite diskret.

Exempel: Per-Göran var på date med Lardass-Lisa och kände att han hade offantliga mängder gaser som måste ut. Han låstades va intresserad av en städskrupp på resturanten och klev för att kolla medans han la en jätte-brakare som skaka hela städskrubben. Sedan gaick han ut oberörd och sa att det lukta peck där inne och det inte fanns nåt intressant att se.

Inskickat av: AceDiskutera Ninja Fisa  |  Tipsa en kompis om Ninja Fisa


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral