Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Muttation

Förklaring: När det kvinnliga könsorganet fått en förändring av arvsanlagen och blivit en egen livsform kallas det för muttation. Dessa muterade muttor är oftast väldigt aggressiva och biter gärna av pillesnopper när tillfälle ges. Enligt en färsk undersökning gjord utav ett forskarteam vid Örkelljunga Idiotanstalt i samarbete med The New England Journal of Medicine (NEJM) har det visat sig att 99,9% av alla Fii-medlemmar har någon form av aggressiv muttation.

Exempel: Alkoholistvrak hade fått ragg nere på den lokala pizzerian precis innan stängningsdags klockan 22:57 när han lite charmigt gled upp i sina nerkissade ljusgråa mjukisbyxor med 3,8 promille innanför gosstrosorna bredvid en grovhuggen madame som såg ut som en Norrländsk skogshuggare, men som visade sig heta Fyll-Gudrun och som inte bara kunde dra i flottiga Jack Vegas-maskiners spakar sas det. Genast så spirade känslorna och dom båda vinglade ut och iväg mot Alkoholistvrak's kvart. Vad Vrakis inte visste var att Fyll-Gudrun hade en muttation, vilket han blev varse om dagen efter då han vaknade upp på lasarettet med ett stort Musse Pigg-plåster i skrevet.

Inskickat av: BleppeDiskutera Muttation  |  Tipsa en kompis om Muttation


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral