Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

MustaExtrem

Förklaring: Musta med extra krydda. Istället för en snorlobba så är det en skvätt mansejukalation som skubbas upp för att sedan avnjutas med milkshake sugrör.Måste vara ett papprör annars förargas Greta och det är hemskt.

Exempel: Greta stod på alla fyra och vrålade till sillstryparen att du måste musta mig annars stiger den globala värmen med 3 grader. Sillstrypare som precis avslutat i Gretas stjärt rynkade på nosen och talade om för Greata att det handlar om MustaExtrem och inget annat, Greta vet ihop tänderna och väste fram både dig om du inte använder ett sugrör av papp. Du vet att sillen är på väg att dö ut på grund av all plast!

Inskickat av: KiltKentDiskutera MustaExtrem  |  Tipsa en kompis om MustaExtrem


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral