Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Muppgörelse

Förklaring: När två särskoleelever ska göra upp om någon oförrätt. Oftast blir den ene utmanad av den andre att ställa upp i ett chickenrace med sin spermobil, dvs att båda kör rätt emot varandra i respektive spermobil och den som väjer först har förlorat.

Exempel: CP-Åke och Mongo-Morgan hade kommit ihop sig i bollhavet på dagcenter om vem som hade tjockast vuxenblöja och nu hade det gått så långt att Åke utmanade Morgan i ett chickenrace. I sedvanlig ordning tappade Åke färdriktningen direkt vid start och styrde iväg 90-grader åt höger och kraschade in i terapirummet där syster Märta stod och fejjade på batongerna, medans Morgan välte direkt och sedan låg och snurrade runt runt på golvet i spermobilen under missnöjt gurglande.

Inskickat av: BleppeDiskutera Muppgörelse  |  Tipsa en kompis om Muppgörelse


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral