Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Multirem

Förklaring: En allnyttig rem som kan användas till både ditten och datten. Man kan ha den i stjärten att torka sig med, eller använda den i bilen. Man kan också smiska sin partner med den, äta den som en godisrem (grädde på moset efter ett analt tilltag), eller låta den fungera som en stringtrosa. Man kan klämma åt kuken med den just när satsen är påväg ut, och på så vis öka sin lust och uppnå en skönare orgasm. Det var nog alla användningsområden.

Exempel: Niklas piskade Trevor på ryggen med en multirem, Trevor njöt och sprattlade i sängen medan Niklas med de onda, onda ögonen fortsatte att slå honom hårt och metodiskt. Trevors utlösning fick dem båda att sucka av lättnad, och Niklas spände på sig remtrosorna igen.

Inskickat av: QUNGASDiskutera Multirem  |  Tipsa en kompis om Multirem


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral