Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Mördarsnigla

Förklaring: Genom historien har det funnits ett antal kvinnliga seriemördare som placeras i facket "Svarta Änkor". Titeln har de fått eftersom att de likt svarta änke-spindeln specialiserat sig på att döda sina män. Dessa kan dock inte mäta sig med en rutinerad Mördarsnigel. Konsten att mördarsnigla är svår att bemästra, men helt ostoppbar då den utförs rätt. Då hanen somnat efter samlag, och honan fått sina behov tillfredsställda, börjar dödsakten. Honan börjar sakta och erotiskt dra sin fitta längs med offrets smalben (en del manliga individer kan finna detta en aning udda, men spelar med då de ser möjligheten till ännu en penetration) och jobbar sig sedan upp längs kroppen samtidigt som hon lämnar efter sig ett skaldjursluktande spår av svek. Den intet ont anande mannen inser inte att den kittlande känslan från hennes klitta mot hans hals är något av det sista han kommer känna i detta liv. Då hon når ansiktet omfamnar hon hans mun och näsa med sina kraftiga blygdläppar, och låter fittan suga sig fast likt en hungrig akvarie-mal. Under långsam kvävning tittar hon uppkåtad in i hans panikslagna ögon, och försäkrar sig om att all livskraft försvunnit innan hon sakta glider av.

Exempel: Larmet går på polisstationen. Inspektör Bergström och assistent Li skyndar till brottsplatsen. Då de når den avspärrade zonen möts de av en kväljande syn, på sängen ligger sju män i en räkluktande hög, alla har de stora sugmärken i ansiktet med slemspår som leder ner mot fötterna. - Ett solklart fall av mördarsnigling, konstaterar Inspektör Bergström.

Inskickat av: JP/BackDiskutera Mördarsnigla  |  Tipsa en kompis om Mördarsnigla


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral