Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

mooning

Förklaring: utsickande av stjärten genom en öppen vindruta på ett fordon i avsikt att fotgängare, företrädesvis fnittriga tonårstjejer, skall generas. Ofta sker detta i samband med intagande av rusdrycker på lördagsnätter och vid framförande av amerikanska bilar av äldre årsmodell än 1970. Effekten blir inte densamma om mooning sker från volvo 240 även om detta är möjligt.

Exempel: Äntligen var växellåan fixad på Konnys gamla Impala. Han ringde ivrigt sin dryckesvän Ronny för att planera helgens crusing i Örkelljunga med tillhörande mooning och senare sedvanligt samlag i baksätet. Så kom lördagnatten och stämningen var på topp, ljudet av tomma av ölurkar i sparklådan blandades skönt med doftgranens charm. När det var dags för mooningen på storgatan ville det sig inte riktigt för när han skulle framföra mooningen inför Liselott och åsa-Britt Gjorde magen sig påminnd och han släpte en rännskita rakt i ansiktet på dom inte så glada flickorna.

Inskickat av: ostfrallaDiskutera mooning  |  Tipsa en kompis om mooning


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral