Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Monster-Blocker

Förklaring: Monter-Blocker är killen som tar på sig uppdraget att ligga med den fula tjejkompisen för att hans polare ska få den snygga tjejkompisen. Om inte den fula tjejen "blockeras" kommer hon inte släppa taget om sin polare.

Exempel: Henrik och Kalle är på krogen. De ser plötsligt en snygg brud, tyvärr har hon en sjukt ful polare med sig. Kalle vill ha den snygga bruden men så länge den fula polaren inte får något hugg så kommer hon övertala den snygga om att Kalle bara är en idiot och att hon inte skall låta sig luras. Det är här Henrik kommer in i bilden och lägger in en stöt på den fula. Vips så har den fula tjejen inga anspråk på sin snygga polare och det är fritt fram för Kalle att gå hem med den snygga.

Inskickat av: FoletDiskutera Monster-Blocker  |  Tipsa en kompis om Monster-Blocker


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral