Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Mongourage

Förklaring: Som ett entourage, vilket är en grupp personer som omger en kändis och följer med denna överallt, fast ett mongourage består enbart av mongon.

Exempel: Kladd-Klas, mongokungen av dagcenter kom cyklandes på sin trehjuling med stödhjul och wheeliebar, eskorterad av två dvärgmongon som körde först i bredd på sina röda Bobby Cars, och efter Klas följde ett pärlband av moggisar med el-scootrar, permobiler och spermobiler, glatt tjoandes och dreglandes. Hela mongouraget gled upp framför klubben med stort K och krävde att få gå före, vilket dom givetvis fick eftersom vakterna inte vågade neka en hel flock med mongon. Väl inne började Klas med att bajsa på golvet och rulla runt i det, medan dom andra under mongohot tvingade DJ:n att spela Kalle Jularbo på 180bpm och bildade sen en mosh pit på dansgolvet och röjde loss.

Inskickat av: BleppeDiskutera Mongourage  |  Tipsa en kompis om Mongourage


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral