Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Mongoförare

Förklaring: En person som har som yrke att träna upp mongon att utföra olika uppgifter åt olika samhällsinstanser. Som t.ex. tullen som har legomongon som sniffar upp Lego som andra mongon försöker smuggla in från Danmark. Och vaktbolagen har vaktmongon som nattetid får husera fritt på större inhägnade områden runt industrier eller liknande. Sen har polisen allmänt aggressiva mongon som används vid större demonstrationer och upplopp. Oftast så är ett möte med ett sådant mongo det sista man får vara med om i livet. Övrig info: Det genomsnittliga mongot kan äta hela sin kroppsvikt i rå trolldeg på ett dygn.

Exempel: Tullen i Helsingborg hade precis vinkat in en misstänkt permobil med ett mongo i, eftersom just mongon ofta är inblandade i smuggling. Och visst skulle deras misstankar snart infrias efter att deras legomongo markerat på sittdynan med att kissa och bajsa. Det visade sig sedan att hela sitsen var fylld med det färggladaste Legot man skådat på länge.

Inskickat av: BleppeDiskutera Mongoförare  |  Tipsa en kompis om Mongoförare


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral