Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Medbögargarde

Förklaring: När ett antal homosexuella personer går samman på kvälls och nattetid för att patrullera gatorna i jakt på andra medbögargarden att ha vild, hårdhänt och svettig bögsex med i idylliska och lugna villakvarter. En attiralj är att alla bär klassiska läderkepsar a'la läderbög för att signalera till andra garden att dom frivilligt är med på noterna.

Exempel: Carl-Fredrik stapplade fram genom dom fina villakvarteren lite lätt berusad på väg hem från kvällens maskerad med filmtema där han hade valt att porträttera en läderbög från Polisskolan (1984). Snart skulle han få krypa upp hos sin fru i sängen och gosa tänkte han i sitt stilla sinne. Just när han rundade hörnet Hycklarstigen/Moderatgatan så stötte han plötsligt ihop med en grupp på tolv personer som också hade liknande läderkepsar på sig. "Nämen... *hick* Tjena grabbar! Har ni också varit på maskerad?" sa C-F glatt. Efter detta minns han inte mer än att han vaknade upp dagen efter naken, kladdig och hog-tied på en extremt spermatiserad studsmatta inne hos en granne och med en röd gagball i truten.

Inskickat av: BleppeDiskutera Medbögargarde  |  Tipsa en kompis om Medbögargarde


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral