Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

McGrunka

Förklaring: Det har varit en lång natt i stadens myllrande uteliv. Du fick inte bjuda upp tjejen du längre drömt om för dans och du känner dig allmänt nere och ledsen. I all misär bestämmer du dig för att gå och köpa ett meal på McDonalds. När du väl anländer hemma slår du på tv:n och upptäcker att det snurrar ett gammalt avsnitt av Dawson's Creek. Katie Holmes har ingen behå på sig i detta avsnitt. Det är nu du når det lägsta av det lägsta. Med din ena hand trycker du i dig den svulstiga burgaren, med den andra för du med ett hårt grepp upp och ned kring din penis samtidigt som du gråter över kvällens nederlag. Katie Holmes har aldrig varit lika vacker som nu.

Exempel: Märta ville inte ha mig igår så jag gick hem och McGrunka till ett avsnitt av Kvinnofängelset.

Inskickat av: boniacDiskutera McGrunka  |  Tipsa en kompis om McGrunka


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral