Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

manboobs

Förklaring: Manliga bröst av avsevärd storlek och inte sällan lätt hängande och slappa till sin natur. Ofta förekommande på lätt korpulenta flåsande herrar i övre medelåldern.

Exempel: Fackföreningsbossen Konny Åkerblom låg i sin solstol som vanligt på Teneriffa med sin brunflottigt grillade hud, hårig som en slaskfitta och med en sliskig drink i ena handen. Hans fetsvullna kropp dallrade lätt till när Dolores och Bianca gick förbi med sina svartprickiga bikinis variv Konny tog tag om sina enorma hundöronlika manboobs och vinkade med dom i hopp om att det skulle rinna till för flickorna och ett trevligt samkväm på tre kunde etablerad på kvällen. Konny var verkligen en charmknutte ut i fingerspetsarna.

Inskickat av: OstfrallaDiskutera manboobs  |  Tipsa en kompis om manboobs


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral