Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Lustwaffe

Förklaring: Avdelning inom det tyska försvaret som upprätthåller den ärorika tyska läderbögskulturen och förhindrar att den komprometteras av utländskt heteronormativa inflytande. Till sitt förfogande finns en elitarmé av lederhosen-klädda gubbar som under många år tränat i ölkällare i Düsseldorf med söta drinkrecept i patronbältena och vaselininsmorda buttpluggar i stridsberedskap.

Exempel: Det tyska Lustwaffet skulle öva inom ramen för Partnerskap för bög tillsamans med de nordiska länderna utanför Porus varför en osedvanligt stor armada av nyfikna Kalmarbor med stjärtarna insmorda och redo hade rest dit och slagit upp ett tältläger i förhoppning att striderna kunde hetta till.

Inskickat av: OstfrallaDiskutera Lustwaffe  |  Tipsa en kompis om Lustwaffe


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral