Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Lurkorv

Förklaring: När man på ett lurigt och ninjasmidigt vis placerar en skitkorv i en annan persons underkläder utan dennes vetskap. För att personen sedan ska upptäcka detta och tro att denne själv har skitit ner sig och således måste leva med skammen att inte kunna hålla tätt i grottgången och att man släppt ut en stinkande björnunge.

Exempel: Lille Jocke hade minnst 100 pekande fingrar mot sig då hela skolan skrattade åt den övergräddade köttlimpan som stack ut över byxkanten! Jocke kunde för sitt liv inte förstå hur han kunde fått 2.3kg skit i sina braxor då han var väldigt noga med sina knipövningar. Det var nämligen så att klassens luriga lilla horunge Jonathan hade ruvat på en lurkorv i 2 veckor som han sedan snabbt och smidigt skitit ut en bastant stock i matkön och placerat i Jockes kallingar.

Inskickat av: HyvelfettotDiskutera Lurkorv  |  Tipsa en kompis om Lurkorv


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral