Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Lurenbögeri

Förklaring: En manlig vän som ger sken att vara hyperhetero med öl, brudar och liknande manliga heterointressen bara för att kunna komma hem till dig och umgås på homovis.

Exempel: Styvbjörn var så sjysst och reko som Klas-Börje träffat på krogen. Han lovade fixa brudar och bira om han fick komma hem till Klas-Börje och kolla fotboll på storbildsteven men när han kom hade han bara med sig sötsliskiga drinkar, spelade Abba-musik och var inte det minsta intresserad av fotbollsmatchen, satt bara och kladdade när Sverige-England invigde Friends Arena. Klas-Börje hade blivit utsatt för lurenbögeri men var ändå manligt snäll och bjussade på ett trångt stjärthål när Zlatan gjorde mål.

Inskickat av: OstfrallaDiskutera Lurenbögeri  |  Tipsa en kompis om Lurenbögeri


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral