Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Lönnsirap

Förklaring: En sirap som kan drickas i lugn och ro, utan att behöva rädslas för att familj, vänner eller staten upptäcker detta. Sirapen kan drickas i lönn, till exempel när du sitter på skithuset.

Exempel: Bengt vägde redan 200 kg, men när han satt och klämde ut en korv tänkte han kompensera för förlusten av massa genom att trycka i sig en flaska sirap. Han tittade sig oroligt omkring, i farhågan att någon skulle se honom. Men sedan kom han på att det var lönnsirap, och då var det hur lugnt som helst. Han halsade länge från flaskan, och rapade nöjt och belåtet. Sedan spolade han ned flaskan i toaletten för att röja undan efter sig.

Inskickat av: QUNGASDiskutera Lönnsirap  |  Tipsa en kompis om Lönnsirap


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral