Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Lögnsirap

Förklaring: Den spermaliknande sekret som män lämnar efter sig vid en fakead orgasm substansen är till färg och form identisk med den riktiga varan men är betydligt beskare i smaken och saknar sädesceller till mannens förtjusning och kvinnans förtret.

Exempel: Björn insåg att det inte fans någon tid att förlora efter en lång natts skavande och ett begynnande skavsår på ollonet så fans det inget annat at göra än att tänka på något tidigare runkmotiv från tonåren istället for denna lobotomerad mongoloid som han för närvare idkade älskog med o vipps så sköt han en rejäl laddning lögnsirap rakt upp i tarmen på den inte ett ont anande Mona.

Inskickat av: bonpateDiskutera Lögnsirap  |  Tipsa en kompis om Lögnsirap


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral