Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Lilla Anna och trånga farbrorn

Förklaring: Illustrerad debutroman för vuxna av Inger och Lasse Sandberg som handlar om om en liten flicka med en strapon som lurar upp en farbror i skogen med hjälp av pilsner. Refuserades tretton gånger innan den publicerades med hjälp av privata medel. Såldes i ett fåtal exemplar och ganska svår att få tag på precis som den om Laban som de också skrev och illustrerade.

Exempel: - Har du läst "Lilla Anna och trånga farbrorn"? - Nej, den saknas tyvärr i min samling men jag har "Lilla bögen Laban" hemma i bokhyllan.

Inskickat av: DverjälskarNDiskutera Lilla Anna och trånga farbrorn  |  Tipsa en kompis om Lilla Anna och trånga farbrorn


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral