Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Lemon Kurd

Förklaring: En vanlig antagonist i form av en extra sur kurd som härjar i Stockholm, kommer hem till dig och gör ditt liv till ett helvete.

Exempel: Martin kom hem till sitt hem på Södermalm och hann knappt låsa upp dörren förrän Lemon Kurd klämde in sig i dörrspringan, sprang in med en slägga och började slå sönder alla tavlor i lägenheten. Sedan sket han mitt på golvet, satte sig i skiten och smetade ut den i ett tunt lager. Han monterade ned tv:n och kastade blomkrukor i golvet, samtidigt som han petade in snorkråkor bakom ett element. Martins Gustavsbergsservis var ett minne blott när Lemon Kurd gick loss på den med en drillborr. Sedan försvann han ut genom fönstret, svingade sig i gatubelysningen som i en lian och kom aldrig mer tillbaka.

Inskickat av: QUNGASDiskutera Lemon Kurd  |  Tipsa en kompis om Lemon Kurd


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral