Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Lasange

Förklaring: Att göra en "lasange" kräver träning och tid. Förvänta er inte den perfekta första gången, men när man väl börjar få kläm på det är all tid och träning värt resultatet. Låt oss börja. Det första man gör är att man lägger endast en(1) pappersbit i vattnet i toaletten så det täcker nästan hela vattenytan. Nästa steg är att lägga en bobby mitt på, själva pontonen får dock inte sjunka, då är allt förstört. Varsamt är ett nyckelord till den perfekta lasangen. Sedan tar du en till pappersbit och lägger den över bobbyn. Repetera tills du får något som liknar en lasange. Varannan pasta, varannan köttfärssås.

Exempel: Olle lagade till en enastående lasange innan skolan idag.

Inskickat av: AreDiskutera Lasange  |  Tipsa en kompis om Lasange


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral