Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Lagersvin

Förklaring: Ett riktigt lagersvin är förslagsvis en herre i, eller runt, pensionsåldern, som är mycket ofräsch och jobbar på ett sketet lager. Vanligt förekommande symtom på ett lagersvin är maximala mellanrum mellan dusch- och tandborststillfällen, smaskande i tid och otid, extremt svettig och smutsig hud samt långa, oklippta naglar som det gärna tuggas på frekvent. Allt som oftast är lagersvinet ägare till en extremt vidrig bil också.

Exempel: Huligan-Jan satt ensam i sitt hörne i lunchrummet då alla andra ogärna satt i närheten av denne illaluktande man. Men, trots att alla satt med ryggen åt, kunde man höra hur det smattrade i golvet av avbitna nagelflisor. Även det ytterst obehagliga smaskandet på sju veckor gamla matrester gjorde sig konstant påmint.

Inskickat av: HagamannenDiskutera Lagersvin  |  Tipsa en kompis om Lagersvin


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral